Otvorenie novej lekárne Medius

27.03.2023 | Novinky

V dnešnej dobe je zdravie nesmierne dôležité a preto sme sa rozhodli priniesť našim zákazníkom najlepšiu možnú starostlivosť o ich zdravie aj pomocou našej novootvorenej lekárne Medius.

Kde nájdete lekáreň Medius?

Lekáreň Medius sa nachádza v časti nákupného centra AB-ečko v obchodnom dome Žaba so zabezpečeným bezbariérovým prístupom z hlavnej ulice. 

Aké služby novootvorená lekáreň ponúka?

Lekáreň disponuje pohodlným a moderným interiérom a taktiež kvalifikovaným personálom, ktorý Vás bude odborne a ústretovo informovať o všetkých liečivách a produktových riešeniach pre vaše zdravotné potreby. Táto moderná lekáreň ponúka všetky druhy liekov, vitamínov a doplnkov stravy. Naša ponuka je založená na kvalitných produktov a renomovaných značkách.

lekáreň Medius

Akcie otváracích dní

Pre držiteľov našej vernostnej karty pripravujeme počas otváracích dní Lekárne Medius výhodnú 10% zľavu na celý voľnopredajný sortiment. Náš vernostný program Vám za každý nákup pridelí body. Tieto body potom môžete využiť na ďalší nákup a získať tak zľavy na naše produkty.

 

vernostná karta

S vernostným klubom LeMedic Vás čakajú aj extra zľavy! Pre členov a držiteľov vernostnej karty sú pripravené mnohé zvýhodnené ceny, akcie a darčeky. 

Preto sa neváhajte registrovať na našej internetovej stránke LeMedic  a budete tak informovaní o aktuálnych akciách a novinkách v našich lekárňach. 

Majitelia letáčika spojeného s otváracími dňami našej lekárne, získajú zároveň 15% zľavový kupón na celý voľnopredajný sortiment. 

Veríme, že nová lekáreň bude miestom, kde sa budete cítiť príjemne a kde nájdete všetko, čo potrebujete pre svoje zdravie. 

Tešíme sa na Vás a teší nás, že sme tu pre Vás, našich milých zákazníkov.

Tím LeMedic


Autor