LeMedic Park: Obchodné a skladovacie priestory pre dynamických podnikateľov

18.04.2024 | Novinky

Vstup do sveta podnikania je často ako vstup do neznámeho terénu, kde každý krok má svoje dôsledky. Jedným z najdôležitejších aspektov úspešného podnikania je mať správne priestory, ktoré umožnia efektívne fungovanie vašej firmy.

V súčasnej dobe, kedy globalizácia a digitálna transformácia menia spôsob, akým podnikáme, je dôležité už v počiatočných fázach nájsť obchodno-skladové priestory, ktoré nielen vyhovujú súčasným potrebám, ale sú pripravené aj na budúce výzvy.

V Bardejove sa objavuje nová príležitosť pre podnikateľov: LeMedic Park.

LeMedic Park, nový obchodný komplex ponúkajúci moderné obchodné a skladovacie priestory, vstupuje na trh so zámerom poskytnúť podnikateľom optimálne prostredie na rozvoj ich podnikania. 

Jednou z kľúčových výhod LeMedic Parku je jeho dostupnosť. Buduje sa v priemyselnej oblasti, čo zaručuje jednoduchý prístup k hlavným dopravným trasám a logistickým uzlom. To znamená, že firmy môžu rýchlo a efektívne zabezpečiť distribúciu svojich produktov a minimalizovať čas strávený v doprave.

Okrem skvelej polohy sa LeMedic Park vyznačuje aj modernými a flexibilnými priestormi. S rôznymi veľkosťami a konfiguráciami obchodných a skladovacích priestorov dokáže vyhovieť potrebám malých aj veľkých firiem. Každý priestor je navrhnutý s dôrazom na efektívnosť a bezpečnosť.

Pre podnikateľov, ktorí hľadajú ideálne obchodno-skladové priestory, je LeMedic Park jasnou voľbou. S jeho výnimočnou polohou a modernými priestormi ponúka ideálne prostredie pre rast a úspech podnikania.

LeMedic Park

Pôdorysy priestorov

priestor na prenájom 1

priestor na prenájom 2

priestor na prenájom 4

prenájom priestorov 4

LeMedic Park ponúka na prenájom 4x 135 m2 obchodného – skladovacieho priestoru, s možnosťou nájomné jednotky spájať a dosiahnuť tak väčšiu plochu až 540 m2. Výstavba sa realizuje v areáli Red Garden v Bardejove.

Predpokladaný termín kolaudácie: Jún 2025 

Cena prenájmu na m2 – dohodou

Pre ďalšie informácie: prenajom@lemedic.sk

Buďte súčasťou novej éry podnikania a nájdite v LeMedic Parku ideálne prostredie pre rast a úspech vášho podnikania.

 


Autor

Ďalší článok