Deň zdravia so VšZP – poradenský a konzultačný deň v lekárni LeMedic Átrium

Deň zdravia so Všeobecnou zdravotnou poisťovňou (VšZP) je udalosť, ktorá sa zameriava sa na podporu prevencie a zdravia verejnosti. Počas tohto dňa môžete získať informácie o rôznych zdravotných témach a otestovať svoje zdravotné ukazovatele pomocou prístroja In Body 230.

Na mieste Vám vykonajú aj meranie krvného tlaku či hladiny cukru v krvi. Tieto testy Vám pomôžu zistiť, či máte niektorý z ukazovateľov zdravia v norme alebo či by ste mali venovať viac pozornosti svojmu zdraviu.

Analýza prístrojom In Body 230

InBody 230 je zariadenie, ktoré sa používa na analýzu tela. Prístroj funguje na základe bioelektrického impedančného merania (BIA), ktoré meria odpor tkanív vo vašom tele voči elektrickému prúdu. Týmto spôsobom sa určia rôzne parametre tela a môže sa sledovať ich vývoj v čase.

deň

Toto zariadenie môže byť využité rôznymi spôsobmi. Môže byť použité na:

  • sledovanie vášho pokroku v získavaní svalovej hmoty a redukcii telesného tuku,
  • monitorovanie hladiny vody v tele a kontrolu dehydratácie,
  • získanie informácie o Vašom metabolizme pri plánovaní stravy a tréningu,
  • na sledovanie zdravia kostí, pretože určuje hustotu kostí.

Využitie InBody 230 môže byť prospešné pre športovcov a trénerov, ale aj pre ľudí, ktorí chcú zlepšiť svoje zdravie a kondíciu. 

Je dôležité mať na pamäti, že InBody 230 nie je určené na diagnostiku zdravotných problémov a nemôže nahradiť kvalifikovaného lekára alebo odborníka na výživu. Avšak, poskytuje užitočné informácie, ktoré nám môžu pomôcť v plánovaní zdravého životného štýlu a zlepšovaní nášho zdravia.

Pozvánka na Deň pre vaše zdravie so VšZP

Deň zdravia v spolupráci so VšZP sa koná 9.5.2023 v čase od 9:00h do 13:00h v príjemnom prostredí lekárne LeMedic Átrium.

Príďte a využite možnosť získať odborné poradenstvo v oblasti zdravotného poistenia a produktov VšZP. Okrem toho, na darcov krvi čaká odmena a účastníkov poradenského dňa pri úspešnom zdravom kvíze aj tombola!

Tešíme sa na Vás!

Tím LeMedic


Autor